Onze aanpak

Net zoals in elke sector, wil Vastgoedpraktijk zich onderscheiden van andere kantoren.

Wens je een moderne en accurate aanpak? Lees dan ons stappenplan hoe we de verkoop van uw eigendom ter harte nemen.

 

Bent u een verkoper? 

Een prijsschatting is geen nattevingerwerk, maar ook geen exacte wetenschap. Rekening houdend met het type woning, de ouderdom, afwerkingsgraad, grondoppervlakte, bewoonbare oppervlakte, huidige vraag en aanbod maken we voor u een realistische waardebepaling.

Uw pand of project krijgt extra body dankzij kwaliteitsvolle foto's. Interactieve grondplannen, 360° foto's en virtuele bezoeken worden aangeboden afhankelijk van de woning.

Als eigenaar wens je uiteraard om op de hoogte te zijn van alle ondernomen acties voor de verkoop of verhuur van uw pand. Met de eigenaarslogin hebt u de mogelijkheid om dit op elk moment van de dag te doen via de website aan de hand van een persoonlijk login en wachtwoord. Hiernaast krijgt u maandelijks een algemeen verslag toegestuurd.

 

Bent u een kandidaat-koper?

Ziet u een interessante woning op onze website? Bewaar je geliefd pand dan alvast in je favorieten.

Bij sommige panden heb je de mogelijkheid om zelf je bezoek in te plannen. Ga hiervoor naar het gewenste pand en schrijf je in voor één van de mogelijke bezoekmomenten. Bij inschrijving krijgt u een bevestiging. Neem gerust contact op indien dit bezoekmoment niet haalbaar is voor u.

Bij elk bezoek nemen we voldoende tijd om de sfeer van elke woning op te snuiven, de woning grondig te inspecteren en alle belangrijke documenten te bespreken. Na elk bezoek ontvangt u een mooie brochure met alle informatie over de woning. Wanneer u de woning wenst aan te kopen, begeleiden we u bij de bijhorende formaliteiten. Is de woning toch niet wat u zoekt, vullen we een zoekopdracht in. Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden wanneer een nieuw pand op de markt komt dat aan uw behoeften voldoet. Snel reageren is dan de boodschap!

 

 

Onze panden verschijnen ook via Immoweb en Zimmo. Hiernaast doet de sociale media zijn werk. 

 

Laat ons via het contactformulier weten wanneer het u past om kennis te maken.

 

 

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons