Even voorstellen

Als licentiaat TEW deed ik ervaring op in het bedrijfsleven als auditor, financieel analist en beleidsmedewerker. Eender welke job, met passie en gedrevenheid bereik je het meest. Ik ben opgegroeid in Nijlen en woon nu 10 jaar in Itegem (Heist-op-den-Berg). De vastgoedkriebel bleef niet bij een droom, maar werd na een stage, een examen en voortdurende opleidingen realiteit.

Als zaakvoerder van Vastgoedpraktijk run ik een vastgoedkantoor waar een persoonlijke aanpak primeert. Vastgoedpraktijk maakt geen deel uit van een grote immoketen. Beslissingen die met immobiliën te maken hebben, of het nu huizen of appartementen zijn, gaan niet over één nacht ijs. Daarom hou ik mijn vastgoedkantoor in Heist-op-den-Berg bewust kleinschalig. Want zo kan ik mij blijven focussen op het begeleiden en adviseren van mijn klanten, met een service en immotips op maat. 

Als erkend makelaar wil ik me vooral onderscheiden van de andere kantoren. Hoe dan? Wel, ik zet uw pand in de kijker door een marketingaanpak op maat. Dankzij mooie foto’s, interactieve grondplannen, 360° virtuele bezoeken wordt elk pand mooi in de kijker gezet. Ook kandidaat-kopers en -huurders blijven niet in de digitale kou staan. Zij kunnen online hun afspraken inplannen.

Ik zoek naar een oplossing voor de noden van elke verkoper, verhuurder, koper of huurder. Een jong koppel begeleiden in hun zoektocht naar een geschikte woning of verkopers de juiste tips geven om hun woning picture perfect te maken voor foto’s en bezoeken, vind ik heel fijn om te doen. Het is belangrijk om te starten met een goed dossier waarbij alle documenten aanwezig zijn. Zodoende heeft de kandidaat-koper de juiste kennis van zijn droomwoning.

Ik streef ernaar om zo veel mogelijk digitaal te werken. Digitale ondertekeningen zijn niet meer weg te denken. Al nodig u van harte uit op mijn kantoor voor een kennismaking. Transparantie draag ik hoog in het vaandel. Weken niets gehoord van de makelaar? Bij Vastgoedpraktijk krijgt de eigenaar een login waardoor hij op elk moment de gedane werkzaamheden kan opvolgen.

Een glimlach op het gezicht van koper en verkoper na het beklinken van een deal, doet me plezier en is het beste bewijs dat een verkoop succesvol is afgerond. Wanneer beide partijen je achteraf bedanken voor de fijne samenwerking en je ook aanbevelen bij anderen, is dat de kers op de taart!

Ik hoop u snel te mogen begroeten!

Evie Van der beek

 

Hebt u ook vastgoedplannen? Contacteer ons.

Bel op 0467 004 004 of mail naar info@vastgoedpraktijk.be.

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons