Diensten

Uw appartement verhuurd in 10+1 stappen

OPGELET: Vanaf 1/9/2021 worden geen nieuwe verhuuropdrachten aangenomen.

 

1. Juiste prijs

Na een bezoek ter plaatse bepalen we de verhuurprijs en de eventuele bijkomende lasten van het appartement of het huis. De huurprijs is onder andere afhankelijk van de ligging, de bewoonbare oppervlakte, de aanwezigheid van een garage, terras of tuin, het aantal slaapkamers en het comfort.

2. Aanwezigheid van het EPC

Bij de publicatie moet een geldig energieprestatiecertificaat (EPC) aanwezig zijn. 

 

3. Fotoreportage

Een mooie fotoreportage zorgt voor de perfecte voorstelling van uw appartement of huis. Zorg ervoor dat alles opgeruimd is zodat de foto's tot zijn recht komen. We kiezen voor een moment met een klare hemel.

4. Mailing naar klantenbestand

Alle informatie over uw eigendom versturen we via mailing naar mogelijke kandidaat-kopers in ons klantenbestand.

5. Uw pand in de picture

 

Op basis van een vooropgesteld marketingplan publiceren we uw pand op een doorgedreven manier. Dit gebeurt op verschillende vastgoedsites en in de meest geschikte geschreven pers. Belangrijk hier is dat we onze marketingaanpak op maat van uw eigendom voeren.

6. Bezichtigingen

Nu is het aan de kandidaat-huurders om uw eigendom te bekijken. Online vinden ze alle informatie en kunnen ze zelf hun bezoek inplannen wanneer het hen past. Bij het bezoek worden ze met de glimlach en deskundigheid ontvangen. Ook krijgen ze een brochure over uw eigendom met alle noodzakelijke informatie.

7. Klant op de hoogte

We houden u permanent op de hoogte van het resultaat van de bezoeken, van een eventuele kandidatuur en van andere verdere ontwikkelingen in uw dossier. Maandelijks ontvangt u een rapport waarin alle ondernomen acties vermeld staan. Via een eigenaarslogin kan u deze ook online raadplegen. Eventuele bijsturingen gebeuren altijd in samenspraak met u.

8. Kandidaat-huurders

 

Van kandidaten wordt alle relevante informatie opgevraagd zodat de eigenaar een doordachte keuze kan maken over wie zijn huis of appartement gaat huren.

9. Ondertekening van de huurovereenkomst en de plaatsbeschrijving

 

Van zodra een geschikte huurder gevonden is, verwachten we de betaling van de eerste maand huur en de storting van de huurwaarborg. Vervolgens ondertekenen beide partijen de huurovereenkomst en de opgemaakte plaatsbeschrijving. Wij zorgen eveneens voor de registratie van beide documenten.

10. Energieovername

Voor de overname van energie (gas en elektriciteit) en water hoeft u niets te doen. We noteren de meterstanden en onze zakelijke partner regelt het papierwerk. Handig toch.

 11. Verhuizen maar

 

Op de overeengekomen startdatum ontvangt de huurder de sleutel en kan hij verhuizen.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons